Bravčové srdce je jedným z najaktívnejších orgánov zvieraťa, takže je celkom chudé. Má bohatú a hustú chuť, najmä keď je čerstvé a tuk je vopred upravený. Pripravuje sa zvyčajne jedným z dvoch spôsobov: pomaly na nízkej teplote alebo rýchlo na vysokej teplote. Oboma spôsobmi prípravy ho môžete použiť na guláš alebo šalát alebo ho jednoducho podávať na hrianke.
Rovnako ako iné vnútorné orgány orgány aj srdce je bohaté na živiny a je skvelým zdrojom bielkovín.
Minimálna hmotnosť celého kusu: 0,25 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.