Bravčový jazyk sa delí na dve časti. Keď vezmeme do úvahy jazyk zvieraťa, máme na mysli zvyčajne tú časť: vpredu, ktorá sa voľne pohybuje v ústach. Druhá časť sa nachádza v zadnej časti úst. Mäso z týchto dvoch častí je odlišné.
Mäso z prednej časti jazyka má veľmi hustú štruktúru a je chudé. Mäso v zadnej časti má hrubšiu štruktúru a je trochu mastnejšie.
Mäso z oboch častí je v surovom stave veľmi tuhé. Ako si dokážete predstaviť, jazyk je veľmi používasný sval a preto vyžaduje rozsiahle varenie pri nízkych teplotách, zvyčajne pomocou metódy vlhkého tepla alebo klasickým varením.
Minimálna hmotnosť celého kusu: 0,25 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.