Suroviny: 500 g bravčového mäsa (plece, bôčik alebo krk) údená slanina 1 pár údenej klobásy má...
Recepty
Suroviny: 1 krkovička (cca 1,5 - 2 kg) 200 g mäkkého syra (napríklad hermelín alebo kozí syr) 1...
Suroviny: 1,5 kg Hovädzí výrez alebo mäso na guláš 0,5 kg Bravčové plece 2 kg Cibuľa 350 g...
Suroviny: 800 g vykostenej bravčovej krkovičky nakrájame na cca 2 cm hrubé steaky, zh...
Suroviny: Na 6 porcií potrebujete: 4 lyžice masti 750g cibule nakrájanej na malá kocky 1kg hov...
Suroviny: 2 ks bravčových kolien 3 ks bravčových nôh 1 kg bravčových koží 4 ks ...
Suroviny: 4 kusy zadných bravčových kolien 10dkg oravskej slaniny 4 väčšie cibul...
Suroviny: 3kg bravčových mäsitých rebier, soľ, Marináda: 1 dcl piva, 1 PL...
Suroviny: 1 kus židovskej sviečkovej z pleca 20 dkg. slaniny 5 veľkých cibúľ 4 ...