Recepty

Chrumkavé Ražniči

Suroviny: 500 g bravčového mäsa (plece, bôčik alebo krk) údená slanina 1 pár údenej klobásy má...

Plnená bravčová krkovička

Suroviny: 1 krkovička (cca 1,5 - 2 kg) 200 g mäkkého syra (napríklad hermelín alebo kozí syr) 1...

Kotlíkový guláš

Suroviny: 1,5 kg Hovädzí výrez alebo mäso na guláš 0,5 kg Bravčové plece 2 kg Cibuľa  350 g...

Grilovaná krkovička

Suroviny:   800 g vykostenej bravčovej krkovičky nakrájame na cca 2 cm hrubé steaky,  zh...

Maďarský perkelt

Suroviny: Na 6 porcií potrebujete: 4 lyžice masti 750g cibule nakrájanej na malá kocky 1kg hov...

Pravá domáca huspenina

Suroviny: 2 ks bravčových kolien 3 ks bravčových nôh 1 kg bravčových koží 4 ks ...

Guláš z bravčových kolien

Suroviny:  4 kusy zadných bravčových  kolien 10dkg oravskej slaniny 4 väčšie cibul...

Grilované mäsité rebrá

Suroviny:  3kg bravčových mäsitých rebier, soľ, Marináda:   1 dcl piva, 1 PL...

Sviečková na smotane

Suroviny:  1 kus židovskej sviečkovej z pleca 20 dkg. slaniny 5 veľkých cibúľ  4 ...

9 položiek celkom