Obsahuje veľké množstvo kolagénu, čo mäsu dodáva ľahodnú chuť. Kvôli jeho tuhosti a vďaka krátkym svalovým vláknam sa mäso najlepšie pripravuje dlhým dusením.
Spôsob spracovania:
- dusené s koreňovou zeleninou
- po predvarení (cca 1 hodinu) vhodné na grilovanie
- príprava metódou Sous Vide
Minimálna hmotnosť celého kusu: 0,2 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.