Bravčová hlava s lalokom

Polovica bravčovej hlavy s lalokom.

Skladom
€2,52 / kg
Kategória: Bravčové mäso
Hmotnosť: 3 kg

Hlava ošípaných sa najčastejšie používa na výrobu tlačenky a polievok. Ako najlepší spôsob prípravy sa odporúča varenie. Na prípravu sa používajú všetky časti hlavy, s výnimkou mozgu, očí a uší.

Pri príprave polievok dlhé varenie pomôže uvoľniť z mäsa intenzívnu chuť (zvyčajne 2 až 4 hodiny). 

Uši sa po uvarení zvyčajne vyprážajú alebo grilujú.

Najchutnejšou časťou bravčovej hlavy sú líčka, ktoré môžu byť pripravované pečením v rúre alebo grilovaním po prvotnej príprave varením. Pri správnej príprave ide o veľmi lahodnú pochúťku nakoľko toto mäso je jedinečne chudé a jemné.

 

Minimálna hmotnosť celého kusu:  1/2 hlavy váži cca 3kg a celá hlava cca 6kg

 

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.

Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie