Bravčové rebrá a chvosty
Bravčové rebrá a chvosty na chutnú polievku.
Kategória: | Bravčové mäso |
---|---|
Hmotnosť: | 2 kg |
Vlastnosti / popis:
- chvost je kombinácia kosti, kože, tuku a jemného lahodného mäsa
- rebrá sú prevažne kosti s minimálnym množstvom mäsa
Spôsob spracovania:
- vhodné do gulášov a na získanie kvalitného vývaru
Minimálna hmotnosť celého kusu: 2 kg
Trvanlivosť a skladovanie: chladené max. 72 hodín pri teplote 0 až + 5 °C
Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.
Pri celkovej objednávke menšej ako 20 EUR je doprava spoplatnená sumou 5 EUR alebo možnosť osobného odberu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.