Bravčové rebrá z karé

Bravčové rebrá resp. pás rebrových kostí z karé spojených svalovinou.

Skladom
€3,52 / kg
Kategória: Bravčové mäso
Hmotnosť: 3 kg

Vlastnosti / popis:

Bravčové rebrá z karé sú relatívne lacný druh bravčového mäsa vzhľadom na pomer mäsa a kostí, ktoré obsahujú.Nachádzajú sa medzi stehnom a a plecom pozdĺž karé.Ide o kosti, ktoré tvoria vrchnú časť rebier.

Spôsob spracovania:

  • bravčové rebrá sú ideálne  na pečenie a ešte ideálnejšie na grilovanie- v prípade grilovania sa odporúča rebrá nakrájať a predvariť v rúre, vodeč na pare min. 1hod, po predvarení sa grilujú max. 10 min zkaždej strany
  • v čínskej kuchyni sa rebá vyprážajú, dusia či dokonca pripavujú na pare.
  • Američania zas rozpoznávajú viacero druhov grilovania a pečenia v závislosti od úpravy - babyback ribs, spareribs, country-style ribs ..

Najspoľahlivejší spôsob, ako dosiahnuť dobrú a výraznú chuť, je naložiť rebrá na 24 hodín do marinády. To je osvedčený a najčastejší spôsob. Keď to nestihnete cez noc, stačí aj niekoľko hodín. Kto sa obáva, že korenie a marináda môžu pripálením zhorknúť, má možnosť rebierka ochutiť esenciou až po upečen/ grilovaní. Ak nechcete riskovať, že rebierka nedopečiete či nedogrilujete, môžete ich predvariť alebo nechať spariť v pare. 

 

Tipy na prípravu:

pikantné bravčové rebrá, pečené rebrá na pekáči, domáce rebierka na mede a víne, prírodné rebierka so šampiňónmi, bravčové rebierko na rasci, rebierko v alobale,  a mnoho iných .

 

Minimálna hmotnosť celého kusu3 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie