Bravčový výrez bez kože (klobásové mäso)

Zmes bravčového mäsa získaná ako vedľajší produkt opracovávania jednotlivých druhov mäsa pri rozrábaní. Ide o kombináciu mäsa a tuku v pomere cca 70:30. Mäso je dodávané nezomleté.

Skladom
€4,07 / kg
Kategória: Bravčové mäso
Hmotnosť: 7 kg
bravčový výrez2
ZADARMOZADARMO

Spôsob spracovania:

  • príprava mletého mäsa
  • príprava klobás
  • príprava gulášov

 

Minimálna hmotnosť celého kusu:  7 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie