Vykostené bravčové zadné koleno bez kože

Vykostené zadné koleno bez kože s  obsahom mäsa.

Skladom
€4,07 / kg
Kategória: Bravčové mäso
Hmotnosť: 1.5 kg

Tento kus z jatočného tela ošípanej sa spravidla skladá z veľkého množstva pokožky, šliach a väzov. Je potrebné, aby sa jedlo pripravovalo dlhým varením alebo dusením. Mäso sa môže variť na zelenine alebo v ochutených omáčkach. Často sa pridáva do polievok, ako je hrachová a šunková polievka, pričom mäso sa do polievky pridáva pred podávaním.

 

 

Spôsob spracovania:

  • veľmi vhodné na pečenie s prílohou dusenej kapusty  a knedľou
  • po vykostení vhodné na prípravu gulášov  v kombinácii s bravčovým plieckom
  • používa sa tiež na grilovanie
  • vhodné tiež na pečenie a prípravu perkeltov
  • kolagén z chrupavky sa používa pri príprave huspeniny na zahustenie v kombinácii s nohou a kožou

Recept: https://www.masolv.sk/recepty/huspenina/

 

Minimálna hmotnosť celého kusu:   1,5 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie