Bravčová kostra bez slaniny a hlavy

Polovica ošípanej pred delením bez chrbtovej slaniny a hlavy.

Skladom
€4,29 / kg
Kategória: Bravčové mäso
Hmotnosť: 45 kg
brav polovica2
Tip
ZADARMOZADARMO

Ak plánujete domácu zabíjačku a následnú príravu domácich produktov tak bravčová polovička je pre vás tá najlepšia voľba. Dostanete v nej kus všetkého, čo bravčové mäso ponúka. Ak ste pri príprave mäsa zručnejší tak si ľahko bravčovú polovičku rozdelíte aj sami. Pre tých menej zručných sme našli nasledovný návod, aj keď v angličtine ale veľmi výstižný (delenie bravčovej polovice). Pokiaľ sa delením nechcete zaoberať radi to spravíme za vás. 

 

Vlastnosti / popis:

  • obsahuje : hlavu, lalok, chrbtovú slaninu, krkovičku, pliecko, karé,  panenskú sviečkovú, bôčik,  stehno , predné aj zadné koleno, nožičky, chvost

V prípade záujmu Vám radi polovičku rozdelíme na jednotlivé kusy mäsa, aby ste s tým doma nemali robotu. Delenie je v cene bravčovej polovičky.

 

Spôsob spracovania:

  • ideálne na domáce zabíjačky pre tých, ktorí nemajú hospodársky dvor no napriek tomu by si radi užili atmosféru domácej “zabíjačky”
  • mäso si môžete rozdeliť a upraviť podľa vlastného uváženia a chuti

Minimálna hmotnosť celého kusu 30-35 kg

Trvanlivosť  a skladovanie: chladené max.  72 hodín  pri teplote  0 až + 5 °C

Pôvod mäsa je uvedený pri dodávke na dodacom liste resp. faktúre.