Guláš z bravčových kolien

Suroviny: 

  • 4 kusy zadných bravčových  kolien
  • 10dkg oravskej slaniny
  • 4 väčšie cibule
  • 1 malé lečo
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 2 PL majoránky
  • 4 veľké zemiaky
  • 1PL vegety
  • 1 PL bravčovej masti
  • 2l vody
  • 1 PL červenej papriky

Postup:

Na bravčovej masti a oravskej slanine speníme cibuľu nakrájanú na kocky. Bravčové koleno zbavíme kosti , kože a mastných častí. Mäso nakrájame na malé kocky, pridáme k spenenej cibuľke a chvíľu ho podusíme. Po 5 minútach pridáme červenú papriku, vodu a  mäso dusíme. Po hodine pridáme na kocky pokrájané zemiaky, lečo, vegetu a dusíme pokiaľ mäso celkom zmäkne. Na záver pridáme cesnak, majoránku a štipku čierneho korenia. Všetko necháme chvíľu zvariť  a guláš je hotový.

 

Dobrú chuť!!!!!!!!!!

 

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie