Grilované mäsité rebrá

Suroviny: 

Marináda:  

  • 1 dcl piva,
  • 1 PL medu
  •  5 strúčikov cesnaku
  •  1 čajová lyžička sójovej omáčky

Postup:

Bravčové rebrá nakrájame na 1,5 cm hrubé kúsky po rebre a zasolíme soľou. Rebrá  necháme odležať cca 5 hodín. Po

odležaní rebrá dusíme cca 1hodinu a 15 minút  za občasného podlievania .  Následne rebierka potrieme marinádou a

grilujeme na vonkajšom grile cca 5 minút z každej strany.

 

Vyskúšajte, nebíčko v papuľke!!!

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie